Свържи се с нас:
0888002295

Условия за издаване и ползване на карта mycredo

18.10.2019 18:12:58

Условия за издаване и ползване на карта mycredo

Условия за издаване и ползване на карта по програма mycredo:

 • Карта се издава след попълване на заявление и приемането му от служител на магазин Credo и заплащане на еднократна членска такса от 25 лв.
 • При покупка над 250 лв. картата се издава БЕЗПЛАТНО.

ВСЕКИ участник в програмата получава Персонална Клубна Карта, с която:

 • Печели 10 % бонус върху всички платени суми в магазини credo (1)
 • Получава ексклузивни предложения за определени артикули
 • Участва в специални разпродажби по време на сезона
 • Получава бонус от цената на вече намалени стоки.
 • Участва в разиграването на апетитни награди.
 • Получава актуална информация за нови колекции и промоции.
 • Получава покани за светски събития.
 • Печели допълнителен бонус при привличане на нов участник в програмата.
 • Участва в партньорски програми на магазини за парфюмерия, козметика и очила, фитнес и салони за красота, хотели и мн. др.

(1)Всички натрупани суми се акумулират в персонална сметка, с която може да разполага само титулярът на картата. Натрупаните суми могат да се използват за плащане, цялостно или частично, при всяка следваща покупка, но не по късно от една година от датата на последната покупка,единствено в магазини credo. Картата е поименна и може да се ползва само от лицето, на което е издадена. При съмнения лицето, ползващо картата е длъжно да удостовери самоличността си. При определени условия бонуса може да достигне 20%.

 ФОРМУЛЯР за участие в програма mycredo може да изтеглите от ТУК

 

        

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Програма за лоялни клиенти MyCredo

MyCredo

Условия за издаване и ползване на карта mycredo

Условия за издаване и ползване на карта mycredo

Условия за издаване и ползване на карта по програма mycredo:Карта се издава след попълване на заявление и приемането му от служител на магазин Credo и за Условия за издаване и ползване на карта по програма mycredo:Карта се издава след попълване на заявление и приемането му от служител на магазин Credo и за 2019-10-18T19:04:10+03:00 Условия за издаване и ползване на карта mycredo

<p>Условия за издаване и ползване на карта по програма <strong>mycredo</strong><strong>:</strong></p> <ul> <li>Карта се издава след попълване на заявление и приемането му от служител на магазин <strong>Credo</strong> и заплащане на еднократна членска такса от 25 лв.</li> <li>При покупка над 250 лв. картата се издава БЕЗПЛАТНО.</li> </ul> <p><strong>ВСЕКИ участник в програмата получава Персонална Клубна Карта, с която:</strong></p> <ul> <li>Печели <strong>1</strong><strong>0 % бонус</strong> върху всички платени суми в магазини <strong>credo<sup> (1)</sup></strong></li> <li>Получава <strong>ексклузивни предложения</strong> за определени артикули</li> <li>Участва в <strong>специални разпродажби</strong> по време на сезона</li> <li>Получава <strong>бонус</strong> от цената на вече намалени стоки.</li> <li>Участва в разиграването на <strong>апетитни награди</strong>.</li> <li>Получава <strong>актуална информация</strong> за нови колекции и промоции.</li> <li>Получава <strong>покани за светски събития</strong><strong>.</strong></li> <li>Печели <strong>допълнителен бонус</strong> при привличане на нов участник в програмата.</li> <li>Участва в <strong>партньорски програми</strong> на магазини за парфюмерия, козметика и очила, фитнес и салони за красота, хотели и мн. др.</li> </ul> <p><sup>(1)</sup>Всички натрупани суми се акумулират в персонална сметка, с която може да разполага само титулярът на картата. Натрупаните суми могат да се използват за плащане, цялостно или частично, при всяка следваща покупка, но не по късно от една година от датата на последната покупка,единствено в магазини <strong>credo</strong>. Картата е поименна и може да се ползва само от лицето, на което е издадена. При съмнения лицето, ползващо картата е длъжно да удостовери самоличността си. При определени условия бонуса може да достигне 20%.</p> <p><img class="aligncenter" src="https://cdncloudcart.com/14428/files/image/credo_magnitna-karta-02-croped.jpg" alt="" /></p> <p>&nbsp;<span style="color: #0000ff;"><a title="Заявление за участие в програма mycredo" href="https://cdncloudcart.com/14428/files/doc/mycredo-cards.pdf?1571412287" target="_blank" rel="noopener">ФОРМУЛЯР за участие в програма mycredo може да изтеглите от ТУК</a></span></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p>

Сравнение на продукти