Свържи се с нас:
0888002295

Най-престижното отличие за мода краси витрината на Credo

02.03.2020 12:48:56

Най-престижното отличие за мода краси витрината на Credo

На официална церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, проведена на 28.02.2020 г. бяха връчени най-престижните награди за мода в България.

За наше огромно удоволствие с най-авторитетното отличие, „Дизайнер на годината“, бе удостоена Ина Асса!!!

Възпитаничка на най-известното и старо училище за мода “Esmod” Paris, Ина трупа опит и вдъхновение като част от екипите на известни имена в модата като Paco Rabanne, Givenchy, Elie Saab и Sidonie Larizzi.

От няколко години е главен дизайнер на Българска Национална Телевизия.

Дизайнер е на собствена линия дамски дрехи “Mademoiselle Credo by Ina Assa” и на голяма част от колекциите бизнес облекло „Credo“.

Ина Асса е вдъхновена от Карл Лагерфелд и неговото невероятно чувство и способност да влиза в стиловете на модните къщи, за които работи. Credo за нея е огромно предизвикателство – „Най-трудно е да правиш класическа мода без да си скучен.“ Ина Асса залага винаги на естествените материи, минималистичен стил в комбинация с малко френски шик.

Освен дизайнер на облекло, Ина Асса е автор и на аксесоари. Пример за емблематично бижу във всички нейни колекции е брошката. Нейна брошка, представляваща стилизирана шевица, бе подарена от българската президентска двойка, Румен и Десислава Радеви, на британската кралица Елизабет II.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Credostyle Мagazine

Credostyle Мagazine

Най-престижното отличие за мода краси витрината на Credo

Най-престижното отличие за мода краси витрината на Credo

На официална церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, проведена на 28.02.2020 г. бяха връчени най-престижните наг На официална церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, проведена на 28.02.2020 г. бяха връчени най-престижните наг 2020-03-02T12:54:17+02:00 Най-престижното отличие за мода краси витрината на Credo

<p>На официална церемония, организирана от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, проведена на 28.02.2020 г. бяха връчени най-престижните награди за мода в България.</p> <p>За наше огромно удоволствие с <strong>най-авторитетното отличие, &bdquo;Дизайнер на годината&ldquo;</strong>, бе удостоена Ина Асса!!!</p> <p>Възпитаничка на най-известното и старо училище за мода &ldquo;Esmod&rdquo; Paris, Ина трупа опит и вдъхновение като част от екипите на известни имена в модата като <strong>Paco Rabanne, Givenchy, Elie Saab</strong> и Sidonie Larizzi.</p> <p>От няколко години е главен дизайнер на Българска Национална Телевизия.</p> <p>Дизайнер е на собствена линия дамски дрехи &ldquo;Mademoiselle Credo by Ina Assa&rdquo; и на голяма част от колекциите бизнес облекло <strong>&bdquo;Credo&ldquo;</strong>.</p> <p>Ина Асса е вдъхновена от Карл Лагерфелд и неговото невероятно чувство и способност да влиза в стиловете на модните къщи, за които работи. <strong>Credo</strong> за нея е огромно предизвикателство &ndash; &bdquo;Най-трудно е да правиш класическа мода без да си скучен.&ldquo; Ина Асса залага винаги на естествените материи, минималистичен стил в комбинация с малко френски шик.</p> <p>Освен дизайнер на облекло, Ина Асса е автор и на аксесоари. Пример за емблематично бижу във всички нейни колекции е брошката. Нейна брошка, представляваща стилизирана шевица, бе подарена от българската президентска двойка, Румен и Десислава Радеви, на британската <strong>кралица Елизабет II</strong>.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/14428/files/image/stojkov-i-ina-assa.jpg" alt="" /></p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/14428/files/image/assa-i-maksim-behar.jpg" alt="" width="769" height="852" /></p>

Сравнение на продукти