Свържи се с нас:
0888002295

Модни икони - Амал Клуни

24.10.2019 12:06:36

Модни икони - Амал Клуни

Красота, класа и интелект

Успешен адвокат и активист за правата на човека. Половинката на Джордж Клуни е една от най-очарователни и вдъхновяващи успели жени. Винаги изгледжа перфектнто на червения килим, но офис облеклото е това което прави на Амал стила забележим и шик. 

Професията й е доста отговорна и тя трябва да изглежда делово (сериозно), но това не означаваа, че ярките цветове и принтове не са подходящи за гардероба на работещата жена. Освен наситените цветове, Амал обожава панталоните с висока талия, които удължават фигурата й, а краката изглеждат още по-фини. 

Друг любим трик на красивата адвокатка е да се облича тон в тон от „главата до петите“,  което прави облеклото да изглежда по-скъпо и придава изисканост.

Дори в класическите и строги костюми, с които Амал се появава, тя внася частица от себе си с добре подбран аксесоар, като голяма ярка чанта или бежовите класически обувки, без които тя не може.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Credostyle Мagazine

Credostyle Мagazine

Модни икони - Амал Клуни

Модни икони - Амал Клуни

Красота, класа и интелектУспешен адвокат и активист за правата на човека. Половинката на Джордж Клуни е една от най-очарователни и вдъхновяващи успели жен Красота, класа и интелектУспешен адвокат и активист за правата на човека. Половинката на Джордж Клуни е една от най-очарователни и вдъхновяващи успели жен 2019-11-18T15:42:11+02:00 Модни икони - Амал Клуни

<p><strong>Красота, класа и интелект</strong></p> <p>Успешен адвокат и активист за правата на човека. Половинката на Джордж Клуни е една от най-очарователни и вдъхновяващи успели жени. Винаги изгледжа перфектнто на червения килим, но офис облеклото е това което прави на Амал стила забележим и шик.&nbsp;</p> <p>Професията й е доста отговорна и тя трябва да изглежда делово (сериозно), но това не означаваа, че ярките цветове и принтове не са подходящи за гардероба на работещата жена. Освен наситените цветове, Амал обожава панталоните с висока талия, които удължават фигурата й, а краката изглеждат още по-фини.&nbsp;</p> <p>Друг любим трик на красивата адвокатка е да се облича тон в тон от &bdquo;главата до петите&ldquo;,&nbsp; което прави облеклото да изглежда по-скъпо и придава изисканост.</p> <p><img src="https://cdncloudcart.com/14428/files/image/kluni.jpg" alt="" /></p> <p>Дори в класическите и строги костюми, с които Амал се появава, тя внася частица от себе си с добре подбран аксесоар, като голяма ярка чанта или бежовите класически обувки, без които тя не може.</p>

Сравнение на продукти